Cătina vibrantă care înlocuiește soarele și mango-ul dulce care îți ridică moralul – tot de ce ai nevoie pentru o toamnă delicioasă și sănătoasă. Ingrediente: Piure de cătină, piure de mango, sirop cu aromă de macadamia, apă Alergeni: Fructe cu coajă lemnoasă
Planuri pentru această toamnă: să încerci lucruri noi, să te surprinzi, să repeți. Iar să începi poți cu noua noastră matcha cu graviola, gutuie și cuișoare aromate! Ingrediente: Graviola, gutuie, sirop de cuișoare fără zahăr, apă, matcha
Cacao de autor cu adaos de lapte de cocos și sirop de macadamia, pe care nici adulții nu ezită să-l comande. Cea mai rapidă cale de a reveni la starea lipsită de griji. Ingrediente: Cacao, lapte de cocos, lapte fără lactoză, frișcă, sirop de macadamia Alergeni: Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza)
Transformerul nostru revigorant! Ingrediente: Sifon de portocale cu adaos de Yuzu + un shot de espresso.
... pentru a vă face ziua mai strălucitoare! Ingrediente: Sifon de portocale cu adaos de Yuzu și un shot de matcha
Ingrediente: Fresh de portocale, miere de salcâm, suc de ghimbir Alergeni: Miere
Îți face ziua mai bună! Ingrediente: Matcha, lapte de cocos, lapte de ovăz, lapte de vacă, ciocolată albă, marshmallow, vanilie Alergeni: Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza)
Aceasta este iarna comprimată într-un cocktail: ghimbirul te încălzește, aloea te răcorește, mierea te liniștește, iar Riesling-ul și busuiocul se joacă subtil cu contrastele. Ger afară și căldură și confort înăuntru! Ingrediente: Gin pe bază de busuioc, aloe, miere, Riesling și lichior de ghimbir
Iarna – timpul magic, în care aștepți minuni. Îți propunem să iei lucrurile în propriile mâini și să comanzi noul nostru cocktail – care va transforma orice seară într-o magie! Tot ce trebuie să faci este să rostești cuvintele magice în fața chelnerului ;) Ingrediente: Lichior de litchi, lichior artizanal de yuzu, Riesling și apă minerală
Ce să faci iarna? Să bei cocktailul nostru! Vodka de merișoare te încălzește, lichiorul de ghimbir adaugă un strop de îndrăzneală, siropul aromat – confort, iar spuma de cocos – poveste. E ca și cum te-ai da cu sania, doar că mai gustos și fără oameni de zăpadă! Ingrediente: Vodkă de merișor, sirop condimentat, acid lactic, lichior de ghimbir și spumă de cocos
Toamna în Moldova este, fără îndoială, cel mai frumos anotimp al anului. Am adunat cele mai bune ingrediente într-un singur pahar, pentru ca tu să te poți bucura de această frumusețe. Ingrediente: Gin cu cătină, Campari, mix de citrice cu verbină, sirop de alune, apă carbogazoasă. Alergeni: Fructe cu coajă lemnoasă
Aromată și vibrantă, ca frunzele îngălbenite din grădina bunicii. Perfectă atunci când ai nevoie de un strop de bună dispoziție și vrei să descoperi frumusețea toamnei. Ingrediente: Apă carbogazoasă cu morcovi, gin condimentat, vin sec, sirop de cuișoare Alergeni: Dioxidul de sulf și sulfiți
Toamna nu s-a sfârșit încă, dar deja ne e dor de ea. Pentru a nu pierde nimic important, bucură-te de un pahar de „Dor de Toamnă” și începe să aduni amintiri pentru a avea cu ce te încălzi în această iarnă. Ingrediente: Gin cu gutuie, sirop de porumb fără zahăr, riesling, acid lactic, apă Jamnica, jeleu de porumb Alergeni: Dioxidul de sulf și sulfiți
Țelina proaspătă, fructul pasiunii dulce, strugurii de sezon și ginul relaxant – te ajută să încetinești clipa și să te bucuri de moment, aici și acum. Ingrediente: Gin, țelină, sirop din fructul pasiunii, spumă de ananas, struguri albi Alergeni: Țelină și produse derivate
Schnaps de piersici, soda de merișoare, spumă de mango și bergamotă – savurează în timp ce-ți faci planuri pentru vară Ingrediente: Soda de merișoare, aperitiv, schnaps de piersici, gin, mango și spumă de bergamotă Alergeni: Miere
Pentru o seară de vineri. Deși nu... pentru oricare seară! Ingrediente: Bourbon, сaramelă sărată, mix din citrice tropicale
Aur în paharul tău! Ingrediente: Gin, limoncello, sirop de mușețel, apă gazată, suc de lămâie
Sorbet de portocale spaniole îndulcit cu miere, asociat cu un pahar de vin spumant în stil prosecco. Vă recomandăm să le amestecați înainte de consum. Alergeni: Miere
Sorbet de zmeură cu o picătură de suc de ghimbir, îndulcit cu miere, asociat cu un pahar de vin spumant în stil prosecco. Vă recomandăm să le amestecați înainte de consum. Alergeni: Miere
Un cocktail ușor pe bază de aperitivo italiano, yuzu, litchi și spumă de grapefruit și lemongrass. Ingrediente: Aperitivo italiano, yuzu, litchi și spumă de grapefruit și lemongrass
Chef-ul nostru barman a ales să prepare o cacao mai condimentată și aromată, adăugându-i... condimente pentru pâinea Borodino și infuzie de coacăze! Neobișnuit? Foarte! Delicios? Cu siguranță! Ingrediente: Cacao, coriandru, infuzie de coacăze, chimen
Îți amintești când mama te încălzea cu lapte fierbinte cu miere atunci când erai mic? Cam așa se simte grija la gust! Am înlocuit laptele cu unul fără lactoză, am adăugat condimente aromate și l-am îndulcit cu miere naturală. Te va încălzi și te va ajuta la primele semne ale răcelii! Ingrediente: Lapte fără lactoză, frunze de dafin, amestec de piper, curcuma, scorțișoară, anason, miere, cuișoare
Băutura iernii, care încălzește mai bine decât mănușile tricotate! Creată pentru a te face să intri pentru o ceașcă și să rămâi pentru încă una. Ingrediente: Vin roșu, căpșuni, portocale, mere, scorțișoară, anason, chilli
În această băutură s-au adunat vitaminele A, C și E din merișoare și vitaminele grupei B din cardamom. Și nu s-au adunat întâmplător – ci pentru a-ți întări sistemul imunitar în această iarnă. Un mix supererou în locul mulțimilor de suplimente! Ingrediente: Mors de merișoare, xilitol, cardamom
Afara e iarnă, dar visezi la vară? Morsul din fructul pasiunii cu piersici – teleportare directă către vitamine. Piersici și fructul pasiunii îți aduce buna dispoziție. Ingrediente: Piure din fructul pasiunii, piersici conservat, xilitol, mentă și fulgi de cocos
Mere, lapte și un shot de espresso – întâlnirea la care a visat iarna! Un strop de dulceață, un strop de energie și mult confort. Această băutură este plăcinta ta din pahar. Sună apetisant? Cu siguranță! Ingrediente: Sos de mere, lapte fără lactoză, espresso, chipsuri de mere
Cea mai „de toamnă” cafea – delicat energizantă, sățioasă și încărcată cu arome intense (și, la nevoie, poate chiar înlocui desertul). Ingrediente: Sos de pere și dovleac, lapte de migdale, espresso Alergeni: Fructe cu coajă lemnoasă
Toamna, poți avea încredere în imunitatea ta, dar noi îți propunem să-i oferi ajutor (și să o faci cu gust!). Sfecla din această băutură are grijă de sistemul cardiovascular, iar fructul de pasiune este bogat în vitaminele A și C. Iar ceaiul de hrișcă te va ajuta să eviți răcelile în serile răcoroase. Temperatura de servire: 20-22 ℃ Ingrediente: Suc de sfeclă, suc de fructul pasiunii, sirop de cuișoare și cardamon, ceai de hrișcă
Aroma distinctivă de levănțică, gustul dulce-acrișor al coacăzelor de sezon, laptele fără lactoză și un shot revigorant de espresso – nu este doar un raff, ci un gust al plăcerii negrăbite și al grijii pentru sine. Ingrediente: Sos de levănțică și coacăze, lapte fără lactoză, espresso, coacăze liofilizate
Raf-ul nostru cu lămâie și ghimbir te încarcă cu superputeri! Lămâia bogată în vitamine, ghimbirul care îți sprijină imunitatea și turmericul antioxidant. Pe măsură ce îl savurezi, îți reface energia și te ajută să faci față tuturor provocărilor zilei. P.S. Ia alături și o felie de plăcintă americană cu dovleac pentru a descoperi pe deplin gustul dovleacului. Espresso, sirop de lamaie-ghimbir, turmeric, lapte fără lactoza
Vă servim cu un shot pentru înviorare? Temperatura de servire: 75-80°C Din cauza temperaturilor prea ridicate sau prea scăzute, gustul cafelei se atenuează, în timp ce temperaturile calde ajută receptorii să perceapă gustul complet și să descopere nuanțe noi.
Temperatura de servire: 75-80°C Din cauza temperaturilor prea ridicate sau prea scăzute, gustul cafelei se atenuează, în timp ce temperaturile calde ajută receptorii să perceapă gustul complet și să descopere nuanțe noi.
Temperatura de servire: 70-75°C Băutura concentrată de espresso proaspăt preparat, se diluează cu apă la 65-70°C, pentru a putea fi băută imediat, fără a aștepta să se răcească. Americano este o cafea neagră, care poate fi comparată cu cafeaua pregătită la filtru, având un corp plăcut și un gust complet.
Cu lapte fără lactoză. Temperatura de servire: 60-65°C Laptele spumat și încălzit până la 65°C își păstrează textura omogenă mai mult timp și oferă cafelei un gust plăcut, delicat și cremos, asemănător cu cel al înghețatei topite.
Cu lapte fără lactoză. Temperatura de servire: 60-65°C Laptele spumat și încălzit până la 65°C își păstrează textura omogenă mai mult timp și oferă cafelei un gust plăcut, delicat și cremos, asemănător cu cel al înghețatei topite.
Cu lapte fără lactoză. Temperatura de servire: 60-65°C Laptele spumat și încălzit până la 65°C își păstrează textura omogenă mai mult timp și oferă cafelei un gust plăcut, delicat și cremos, asemănător cu cel al înghețatei topite.
Cu lapte fără lactoză.
Conține 10% cremă.
Nu conține lactoză! Temperatura de servire: 55-60°C Laptele spumat și încălzit până la 60°C își păstrează textura omogenă mai mult timp și oferă cafelei un gust plăcut, delicat și cremos, asemănător cu cel al înghețatei topite. Alergeni: Cereale care conțin gluten
Nu conține lactoză! Temperatura de servire: 55-60°C Laptele spumat și încălzit până la 60°C își păstrează textura omogenă mai mult timp și oferă cafelei un gust plăcut, delicat și cremos, asemănător cu cel al înghețatei topite. Alergeni: Cereale care conțin gluten
Nu conține lactoză! Alergeni: Cereale care conțin gluten
Laptele de migdale pentru această cafea îl preparăm noi înșine! Nu conține lactoză! Temperatura de servire: 55-60°C Laptele spumat și încălzit până la 60°C își păstrează textura omogenă mai mult timp și oferă cafelei un gust plăcut, delicat și cremos, asemănător cu cel al înghețatei topite. Alergeni: Fructe cu coajă lemnoasă
Laptele de migdale pentru această cafea îl preparăm noi înșine! Nu conține lactoză! Temperatura de servire: 55-60°C Laptele spumat și încălzit până la 60°C își păstrează textura omogenă mai mult timp și oferă cafelei un gust plăcut, delicat și cremos, asemănător cu cel al înghețatei topite. Alergeni: Fructe cu coajă lemnoasă
Laptele de migdale pentru această cafea îl preparăm noi înșine! Nu conține lactoză! Alergeni: Fructe cu coajă lemnoasă
Nu conține lactoză! Temperatura de servire: 55-60°C Laptele spumat și încălzit până la 60°C își păstrează textura omogenă mai mult timp și oferă cafelei un gust plăcut, delicat și cremos, asemănător cu cel al înghețatei topite.
Nu conține lactoză! Temperatura de servire: 55-60°C Laptele spumat și încălzit până la 60°C își păstrează textura omogenă mai mult timp și oferă cafelei un gust plăcut, delicat și cremos, asemănător cu cel al înghețatei topite.
După ce îl guști, îl îndrăgești pentru totdeauna! Nu conține lactoză!
Laptele de fistic pentru această cafea îl preparăm noi înșine! Nu conține lactoză! Temperatura de servire: 55-60°C Laptele spumat și încălzit până la 60°C își păstrează textura omogenă mai mult timp și oferă cafelei un gust plăcut, delicat și cremos, asemănător cu cel al înghețatei topite. Alergeni: Fructe cu coajă lemnoasă
Laptele de fistic pentru această cafea îl preparăm noi înșine! Nu conține lactoză! Temperatura de servire: 55-60°C Laptele spumat și încălzit până la 60°C își păstrează textura omogenă mai mult timp și oferă cafelei un gust plăcut, delicat și cremos, asemănător cu cel al înghețatei topite. Alergeni: Fructe cu coajă lemnoasă
Laptele de fistic pentru această cafea îl preparăm noi înșine! Se combină perfect cu un ecler delicios de fistic. Nu conține lactoză! Alergeni: Fructe cu coajă lemnoasă
Ceai alb cu frunze mari, nefermentate, prelucrat la aburi
Ceai negru cu aromă de afine și floarea soarelui
Ceai verde cu aromă de caramelă, floarea soarelui și afine
Când crezi că doar te bucuri de ceai – acesta „lucrează” pentru tine! Te îmbogățește cu vitamina C, îți întărește imunitatea, îți ridică moralul și îți readuce încrederea în oameni (și în iarnă!). Savurează-l cât e fierbinte! Ingrediente: Cătină, apă, ceai negru Dammann, sirop de mere, rozmarin, cimbru, merișoare, xilitol
Ghimbirul – clasica iernii (și un remediu pentru orice răceală). Dar noi am reușit să transformăm acest „tratament” într-un adevărat wow! Am infuzat ceai de lavandă, am adăugat suc de ghimbir, piure de cactus, aloe și am îndulcit totul cu miere. Grija pentru sănătate poate avea și gust! Ingrediente: Piure de cactus, aloe, miere, suc de ghimbir și ceai de lavandă
Acest ceai este supereroul iernii tale: măceșul, costumat în vitamina C, menta – ajutorul său revigorant, iar ghimbirul și scorțișoara – echipa perfectă pentru imunitate. Adaugă puțină aromă, condimente și misiunea „căldura” e îndeplinită! Ingrediente: Măceșe, mentă, ghimbir, trandafir, portocală și lime (zest), scorțișoară, anason
Te va ajuta să treci prin această toamnă plin de energie! Ingrediente: Infuzie de mușețel, piure de mango, sirop, condimente
Combinatie din mentă, cardamom, cimbru, rozmarin și lemongrass
E mai mult decât un simplu ceai! Ingrediente: Levănțică, grapefruit, cimbrișor, sirop de lemongrass
Ceaiul Gyokuro Asahi se mai numește și „Roua unei perle”. Ceea ce-l face atât de special este originea sa - a fost cules manual în regiunea japoneză Gyokuro. Comandă orice fel de mâncare cu pește din meniul nostru pentru a-l acompania, și vei fi surprins cât de mult se va schimba gustul. Ceaiurile Kami no Kisu pot fi achiziționate în magazinul Sincer.
Cu lapte fără lactoză.
Nu conține lactoză!
Nu conține lactoză!
Laptele de fistic pentru această matcha îl preparăm noi înșine! Nu conține lactoză!
Laptele de migdale pentru această matcha îl preparăm noi înșine! Nu conține lactoză!
Este o variantă specială a clasicului cappuccino, în care cafeaua este înlocuită cu matcha. Cu lapte fără lactoză. Temperatura de servire: 60-65°C Laptele spumat și încălzit până la 65°C își păstrează textura omogenă mai mult timp și oferă cafelei un gust plăcut, delicat și cremos, asemănător cu cel al înghețatei topite.
Ingrediente: portocală, grapefruit, clementină
Ingrediente: morcov, țelină Alergeni: Țelină și produse derivate
Măr verde / măr roșu / pară
Viziune de autor asupra gustului principal al copilăriei Ingrediente: Cream soda home-made, suc de lichee, bergamot suc,greipfruit suc, CO2.
Pară plină de vitamine, dovleac cu arome intense, cartof dulce hrănitor și graviola benefică – toate aceste ingrediente aduc un adevărat boost de sănătate într-un singur pahar. Da, grija de sine poate fi delicioasă! Ingrediente: Dovleac copt, pară, cartof dulce, graviola, lapte de migdale Alergeni: Fructe cu coajă lemnoasă
Toamna vine cu multe beneficii. Fructele de sezon sunt unul dintre ele. Gutuia bogată în antioxidanți, mărul plin de fibre și porumbul bogat în vitamine. Învățăm să redescoperim și să iubim toamna, profitând de tot ce ne oferă! Ingrediente: Gutuie, mango, măr, porumb, suc de portocale
Un cocktail sățios de vitamine care îți va da putere și te va încărca cu idei de vară la fel de strălucitoare. Avocado, banane, piure de mango, suc de portocale
Am luat ce-i mai bun din vară și am făcut din el un smoothie – pentru ca, gustându-l, să iei la maxim din acest sezon! Portocale proaspete, suc de portocale sanguine, capsuni, piure de zmeura, banane
Am "împachetat" țelina într-un smoothie delicios, astfel încât să fie plăcut nu doar pentru organismul tău, ci și pentru toate papilele tale gustative 😉 Tulgă de țelină, avocado, ananas, măr, spanac, apă Alergeni: Țelină și produse derivate
Ingrediente: Мere, kiwi, baby spanac, castravete, pătrunjel, lămâie
Ingrediente: Banană, ananas, fulgi de cocos, semințe de cânepă, baby spanac, lapte de cocos
Alergeni: Dioxidul de sulf și sulfiți
Alergeni: Dioxidul de sulf și sulfiți
Alergeni: Dioxidul de sulf și sulfiți
Alergeni: Dioxidul de sulf și sulfiți
Alergeni: Dioxidul de sulf și sulfiți